HACCP

Sekce HACCP popisuje systém řízení, ve kterém je bezpečnost potravin řešena prostřednictvím analýzy a metod řízení biologických, chemických a fyzikálních nebezpečí vycházejících z produkce surovin.

SEKCE HACCP NENÍ SOUČÁSTÍ PUBLIKACE HRvzory.cz. Jde o specifickou oblast. Prosím kontaktujte nás pro detaily.

Co je to HACCP?

Úvodem dostanete osvětlení problematiky  systému HACCP, který řeší nakládání s potravinami, jejich výrobu, distribuci a spotřebu hotového výrobku.

(anglicky: Hazard Analysis & Critical Control Points).

HACCP – vedení záznamů

Jde o HACCP pro Vyřazený nebo poškozený výrobek, Vaření a ohřívání teploty, Chlazení teploty, Potravinářský kontaktní plochy čištění a dezinfekci, Výroba a Příjem, Chlazení, Teploměr a Bezpečnost potravin – Checklist.

 

HACCP – standardní operační postupy

Pro čištění a dezinfekci potravin dosedacích ploch, Řízení času a teploty při přípravě, Vaření potenciálně nebezpečných potravin, Chlazení potenciálně nebezpečných potravin, Značení Ready-to-jíst, potenciálně nebezpečné potraviny, Udržení teplých a studených potenciálně, nebezpečných potravin, Osobní hygiena, Ochrana před kontaminací, Křížová kontaminace během skladování a příprava, Příjem dodávky, Ohřev potenciálně nebezpečných potravin, Servírování potravin, Skladování a používání jedovaté nebo toxické chemické látky, Přeprava potravin na vzdálená místa, Použití a kalibrace teploměrů, Mytí ovoce a zeleniny, Mytí rukou, atd.

HACCP – školení a rozvoj personálu

VZOR obsahuje: 

  • Tréninkový program HACCP.
  • Směrnice na školení HACCP.
  • Hodnocení školení.

 

OBJEDNÁVKA

Pokud by Vám nestačil volný vzor můžete si pohodlně objednat všech 100+ HR vzorů jako šikovnou publikaci.

S OBJEDNÁVKOU ZÍSKÁTE PRÁVNÍ AKTUALIZACI PO ROCE ČLENSTVÍ.

Kompletní set 100+ vzorů získáte za 3 890,- Kč bez DPH.

 

Povinné položky:

14 + 11 =

zavolejte nám pro bezplatné poradenství

+420 724 652 221