HACCP
Sekce HACCP popisuje systém řízení, ve kterém je bezpečnost potravin řešena prostřednictvím analýzy a metod řízení biologických, chemických a fyzikálních nebezpečí vycházejících z produkce surovin.
SEKCE HACCP NENÍ SOUČÁSTÍ PUBLIKACE HRvzory.cz. Jde o specifickou oblast. Prosím kontaktujte nás pro detaily.
Co je to HACCP?
Úvodem dostanete osvětlení problematiky systému HACCP, který řeší nakládání s potravinami, jejich výrobu, distribuci a spotřebu hotového výrobku.
(anglicky: Hazard Analysis & Critical Control Points).
HACCP – vedení záznamů
Jde o HACCP pro Vyřazený nebo poškozený výrobek, Vaření a ohřívání teploty, Chlazení teploty, Potravinářský kontaktní plochy čištění a dezinfekci, Výroba a Příjem, Chlazení, Teploměr a Bezpečnost potravin – Checklist.
HACCP – standardní operační postupy
Pro čištění a dezinfekci potravin dosedacích ploch, Řízení času a teploty při přípravě, Vaření potenciálně nebezpečných potravin, Chlazení potenciálně nebezpečných potravin, Značení Ready-to-eat, potenciálně nebezpečné potraviny, Udržení teplých a studených potenciálně, nebezpečných potravin, Osobní hygiena, Ochrana před kontaminací, Křížová kontaminace během skladování a příprava, Příjem dodávky, Ohřev potenciálně nebezpečných potravin, Servírování potravin, Skladování a používání jedovaté nebo toxické chemické látky, Přeprava potravin na vzdálená místa, Použití a kalibrace teploměrů, Mytí ovoce a zeleniny, Mytí rukou, atd.
HACCP – školení a rozvoj personálu
VZOR obsahuje:
- Tréninkový program HACCP.
- Směrnice na školení HACCP.
- Hodnocení školení.
OBJEDNÁVKA
Pokud by Vám nestačil volný vzor můžete si pohodlně objednat všech 100+ HR vzorů jako šikovnou publikaci.
S OBJEDNÁVKOU ZÍSKÁTE PRÁVNÍ AKTUALIZACI PO ROCE ČLENSTVÍ.
Kompletní set 100+ vzorů získáte za 3 890,- Kč bez DPH.
NEŽ OBJEDNÁTE, NAPIŠTE SI O PŘEHLEDNÝ SEZNAM VZORŮ A FORMULÁŘŮ.
zavolejte nám pro bezplatné poradenství
+420 724 652 221